Informatii despre hotel

Un complex hotelier extins situat intr-o gradina, la aproximativ 25 km est de Heraklion si la aproximativ 2 km de statiunea Chersonissos.

Descrierea hotelului

Cladirea principala si mai multe anexe in gradina. Hol de intrare cu receptie, restaurant principal, bar, 2 restaurante a la carte, sala de conferinte, minimarket. 5 piscine in gradina, 2 piscine pentru copii, un mic parc acvatic pentru cei mici, terasa la soare, sezlonguri, umbrele gratuite, prosoape contra unui depozit rambursabil, bar la piscina.

Camere

Bungalou, Deluxe, vedere la gradina: baie (uscator de par), WC, aer conditionat controlat individual, telefon, TV/satelit, seif (gratuit), set de cafea si ceai, minibar (bauturi racoritoare completate zilnic), frigider, balcon sau terasaAlte tipuri de camere (daca nu se specifica altfel, camerele au facilitatile de mai sus)Bungalou, Premium, vedere la mareBungalou Signature, pe malul marii: vedere directa la mareCamera de familie, de lux, in plan deschis, vedere la gradina: 1 camera spatioasaCamera de familie, de lux, in plan deschis, cu vedere la mare: 1 camera spatioasaCamera de familie, de lux, in plan deschis, pe malul marii: 1 camera spatioasa, cu vedere directa la mareCamera de familie, 1 dormitor, Confort, vedere la gradina: dormitor separat vizualCamera de familie, 1 dormitor, Confort, vedere la mare: dormitor separat vizualCamera de familie, 1 dormitor, Confort, pe malul marii: dormitor separat vizual, vedere directa la mareSuita de familie, 2 dormitoare, Exclusive, vedere la gradina: doua dormitoare separateSuita de familie, 2 dormitoare, Prestige, vedere la mare: doua dormitoare separate, doua baiFamily Royal Suite, 2 dormitoare, pe malul marii: doua dormitoare separate, doua bai, vedere directa la mare

Divertisment

Programe de animatie si seri cu muzica live.Parc acvatic in hotel.

Mese

All InclusiveMic dejun, pranz si cina tip bufetBauturi alcoolice si nealcoolice produse local (10:00 a.m.–01:00 a.m.)Bauturi racoritoare usoare (10:00-18:00)Gustare de noapte (23:00–00:45)

Plaja

Plaja cu nisip chiar langa hotel. Sezlonguri si umbrele gratuite, prosoape contra unui depozit rambursabil.

Oferta sportiva

Gratuit: 3 terenuri de tenis, minifotbal, baschet, volei pe plaja, skittles, sah in gradina, tenis de masa, darts, parc acvatic in hotel.Contra cost: biliard, sporturi nautice pe plaja, centru de scufundari, lectii de tenis.

Copii

Piscina pentru copii, parc acvatic, loc de joaca, mini club, patut gratuit (la cerere).

Carduri

VISA, EC/MC, AMEX, Diners Club.

Site-ul web

http://www.nanabeach.gr

Handicap

La cerere, sunt disponibile mai multe bungalouri fara bariere.

Wellness

Contra cost: piscina interioara, jacuzzi, sauna, baie turceasca, diverse tipuri de masaje, impachetari si pachete de relaxare, sala de sport

Internet

Contra cost: colt de internet si WiFi in hol si in camera.

Categoria oficiala

5 stele

Nota

In Grecia, trebuie sa platiti taxa turistica in functie de categoria hotelului. Taxa nu este inclusa in pretul turului si trebuie platita de catre client direct la receptia hotelului. Sfera si calitatea serviciilor si activitatilor mentionate pot fi afectate de introducerea unor eventuale masuri de igiena sau antiepidemie in destinatia data.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Budapesta catre Nana Golden Beach, Creta, Grecia