Informatii despre hotel

Amarina Abu Soma Resort este un hotel complet recent renovat, care are camere mobilate cu mult gust, iar locatia sa excelenta langa una dintre cele mai frumoase plaje din zona, cu o mare limpede, este o alegere excelenta pentru a va petrece vacanta. Merita mentionat si programul all-inclusive bogat la un nivel inalt. Hotelul este potrivit pentru toate categoriile de varsta si pentru clientii mai pretentiosi. Mediul calm si aerisit este potrivit atat pentru familiile cu copii, cat si pentru cupluri sau persoane fizice.

Distanta

plaja: in apropiereaeroport: 49 km Hurghada, 171 km Marsa Alamcentru: 5 kmoptiuni de cumparaturi: in hotel

Descrierea camerei

Camera dubla, vedere la gradinaaer conditionat controlat individualtelefonTV cu receptie satelitWi-Fi in camera (gratuit)mini-barbaie/toaleta (uscator de par)balcon sau terasaAlte tipuri de camere (daca nu se specifica altfel, camerele au facilitatile de mai sus)Camera dubla, vedere la piscinaCamera dubla, vedere la mareCamera dubla, superioara, vedere la gradina: o camera mai spatioasa, cu un pat dublu si o canapeaCamera dubla, superioara, vedere la piscinaCamera dubla, Deluxe: mai spatioasa decat Superior, cada si dusCamera de familie, vedere la gradina: 2 camere

Descrierea hotelului

hol de intrare cu receptiebarul din receptiebar langa piscinabar pe plajarestaurant italian a la carterestaurant oriental a la carterestaurant asiatic a la carterestaurant international a la carteWi-Fi in intreaga cladire (gratuit, viteza limitata)4 piscine incalziteparc acvatic (7 tobogane)sala de conferintadiscotecatransfer cu autobuzul (este necesara rezervare in avans)

Descrierea plajei

plaja cu nisip si cu intrare treptata in maredigsezlonguri, umbrele si prosoape gratuite

Activitati gratuite

programe de animatieprograme de searateren de tenis (iluminat si echipament contra cost)TIR cu arculfitnessvolei pe plaja

Activitati sportive contra cost

centru SPAsporturi acvatice pe plajacentru de scufundaribaie turceascacadamasajesaunabiliard

Mese

All InclusiveMic dejun, pranz si cina tip bufetMic dejun tarziu, cina tarziuIn timpul zilei, o gustare usoara, cafea, ceai, produse de patiserie sileziane, inghetataRestaurant a la carte (18:30–22:00) - italian, oriental, international, asiatic (1x per sejur, este necesara rezervare)Bauturi alcoolice si nealcoolice selectate de productie locala (10:00 a.m. - 02:00 a.m.)

Categoria oficiala

5 stele

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Amarina Abu Soma Resort, Hurghada, Egipt

Verifica tarife si disponibilitate